Ga jij als muzikant mee met het Kon. Fanfare Orkest Volksopbeuring op muzikale reis naar de Provence?

Onze fanfare is niet bang van een goede concertreis. Na Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Malta en Tsjechië in de afgelopen jaren, trekken we van 19 t.e.m. 24 juli 2024 naar het zuiden van Frankrijk. We werken hiervoor samen met de organisatie The International Music Exchange (Time) in het kader van Le Festival Provençal des Orchestres de jeunes.

Volksopbeuring legt een luxe autocar in die ons naar het hotel ‘Les Vinges Blanches’ *** in Beaucaire brengt en naar al onze activiteiten in de omgeving. Bezoeken aan Nimes, Arles, Pont du Gare, Aix-en-Provence horen tot de mogelijkheden. Maar wij kijken vooral uit naar de twee concerten in le Chateau de La Tour d’Aigues en in Avignon of Fontaine de la Vaucluse.

voorbeeld van een concert in Chateau de La Tour d’Aigues

voorbeeld van een concert in Avignon, Place d’Horloge

Kriebelt het om met onze fanfare in het zuiden van Frankrijk op het podium te zitten? Dat kan! Onze muzikanten en dirigent Diederik De Roeck verwelkomen je graag in hun midden. Elke instrumentengroep is welkom, en voor deze reis zoeken we nog specifiek euphonium- en baritonspelers.

Onze fanfare is geklasseerd in superieure divisie. Op concertreis zullen we niet de zwaarste muziek spelen, maar een degelijke muzikale opleiding is natuurlijk een vereiste.

Heb je interesse? Contacteer ons dan via info@volksopbeuring.be. Vertel ons welk instrument je speelt en welke opleiding of ervaring je hebt. Daarna kan je misschien wel een repetitie komen bijwonen op een woensdag om 20u in Massemen en kunnen we de inschrijving finaliseren.

Contacteer ons

Wat bieden wij u?
– Vervoer met een luxe autocar (of eigen alternatief): vertrek op vrijdag 19/07 (om +/- 6u) en terugkomst in Massemen op woensdag 24/07 (om +/- 21u).
– Verblijf 5 nachten: Hotel Les Vignes Blanches *** (67 Av. de Farciennes, Beaucaire). Half pension (ontbijt + avondmaal), kamer met douche/bad, toilet en tv (double, triple of quad rooms).
– 1 repetitie + 2 concerten
– Verschillende nevenactiviteiten (nog definitief vast te leggen)
– dagen vol vriendschap en muziek van het hoogste niveau.
– kostprijs per muzikant / hun partner: €495 (prijs exclusief: dranken, eigen maaltijden, single room (+ € 50 p.p.p.n.), verzekering en toegang tot bezienswaardigheden. Deze prijs kan nog zakken a.g.v. toegekende subsidies.)

Categorieën: andere