De Vlaamse Amateur Muziekorganisatie (Vlamo) organiseert twee keer per jaar een instapplay-in. Deze instapplay-in staat open voor alle beginnende muzikanten, jong en oud(er) met een tweetal jaar ervaring op zijn/haar/hun instrument. Samen repeteer je aan verschillende werken om op het einde van de dag een slotconcertje te geven voor ouders en sympathisanten. Zo hopen we dat je nog meer gebeten wordt door muziek!

Deze keer strijkt de organisatie neer op dinsdag 31/10/2023 (herfstvakantie) bij ons orkest, KFO Volksopbeuring Massemen en haar jeugdwerking De Kopernootjes. In ons Muzieklokaal bieden we de nodige infrastructuur en ondersteuning om op een comfortabele manier een hele dag muziek en plezier te maken. Je vindt ons lokaal op 5 minuutjes van de E40: Dorpsplein 5A, Massemen.

Deze editie staat onder de muzikale leiding van Anthea Deblaere en Tom Collier. Zij zullen zorgen voor een leuk en sprankelend programma.

Uurschema
08.45u – aanmelden
09.30u – start repetities
12.15u – warm middagmaal
13.45u – hervatten repetities
17.00u – toonmoment voor ouders en sympathisanten

Schrijf je in via het online inschrijfformulier

Inschrijven kan tot 24 oktober 2023.
Deelnameprijs: € 15 (inbegrepen: warm middagmaal, versnapering en water).

De inschrijving is pas compleet na het overschrijven van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer van Vlamo BE55 0013 7764 6944, met vermelding ‘instapplay-in Massemen + jouw naam’.

affiche instapplay-in

%d bloggers liken dit: