Ben jij een gedreven muzikant en wil je graag deel uitmaken van een leuke groep die deelneemt aan vernieuwende muzikale projecten, aan toffe concerten en uitdagende wedstrijden? Dan is het Kon. Fanfareorkest Volksopbeuring zeker iets voor jou!

Onze muziekvereniging zoekt steeds een evenwicht tussen (lokale) concerten, meer ambitieuze projecten en zelfs internationale podia! Alhoewel onze fanfare niet bang is van een muzikale uitdaging, is er ook plaats voor lichtere repertoires en unieke samenwerkingen. Je komt terecht in een toffe groep met een gemoedelijke sfeer, die elkaar samen vooruit helpen.

“Samen muziek maken, dat maakt mij gelukkig!”

Onze fanfare is voor mij als familie, ons muzieklokaal voelt als een tweede thuis.

Stuur een mail naar info @volksopbeuring.be (zonder spatie) waarin je je muzikale achtergrond kort toelicht. Daarna bekijken we samen de mogelijkheden in onze fanfare.

Twijfel je nog? Geen probleem. Kijk gerust nog eens rond op onze website, sociale media of YouTube-kanaal. Je kan gerust ook vragen om vrijblijvend enkele repetities mee te volgen.

Repetities gaan door op woensdagavond om 20u00 (en sporadisch op zaterdagavond) in ons Muzieklokaal, Dorpsplein 5A te Massemen.

“De combinatie van uitdagende werken maar ook lichtere muziek spreekt me aan.”

“Om na maanden voorbereiding samen op dat podium te musiceren, dat geeft een kick!”

Als je les volgt aan de Kunstacademie kan je het vak groepsmusiceren ook bij ons orkest volgen in ‘alternatieve leercontext‘. In het begin van het schooljaar breng je samen met ons en de Kunstacademie de nodige zaken in orde. Daarna tellen onze repetities als les groepsmusiceren.