KFO Volksopbeuring Massemen viert haar 90ste jubileum met twee feestelijke concerten. Het fanfareorkest en haar jeugdwerking ‘de Kopernootjes’ hebben heel wat speciaals in petto voor jullie!

reserveer tickets

info coronamaatregelen

We verwelkomen wereldberoemd jazztrompettist Bert Joris. Zijn naam klinkt in 1 adem met die van Philip Catherine, Frank Vaganée, Kris Defoort, Jeroen Van Herzeele…
Onze fanfare speelt verschillende nummers die Bert Joris zelf schreef. De maestro himself neemt uiteraard de solo’s op trompet en bugel voor zijn rekening.

Verwacht jullie daarnaast aan de wereldpremière van ‘De Heeren van Masmine’. We lieten dit muziekstuk schrijven door wereldvermaard componist Jan Van der Roost, ter gelegenheid van ons jubileum. Het werd een ode aan ons dorp, met de nodige uitdagingen voor onze muzikanten. We zijn benieuwd of jullie even enthousiast zijn als wij.

How To Train Your Dragon’ is niet enkel een prachtige animatiefilm, ook de filmmuziek is ronduit schitterend! Sluit je ogen, en wordt met het integrale symphonic portrait meegenomen naar de fantasierijke wereld van het eiland Berk waar Vikingen en draken leven.

Ten slotte hebben we nog verschillende mooie en populaire (fanfare)nummers klaarstaan, en dit allemaal in een feestelijk kader.

We verwelkomen jullie graag op zaterdag 13/11 om 20u en zondag 14/11 om 15u in CC Nova, Molenstraat 2b Wetteren.
We volgen de geldende coronamaatregelen tijdens de concerten.
Kaarten (vrije zit) kosten €14 VVK, €16 ADK en €8 KIND
Alle info over corona-maatregelen vindt u hier.

Verkrijg je tickets bij onze muzikanten en bestuursleden, of reserveer hier!