Hieronder lees je alle info over de kermis van het Kon. Fanfare Orkest Volksopbeuring uit Massemen. Alle activiteiten gaan door aan het Muzieklokaal, Dorpsplein 5A Massemen van zaterdag 9 september t.e.m. maandag 11 september.

Massemse kermisQUIZ – za 09/09/’23

Verwacht je aan een algemene quiz met klassieke rondes, tafelrondes en enkele “specialekes”. Iedereen kan deelnemen, van jong tot oud, Massemenaar of niet.

Voor de top vijf hebben we mooie prijzen klaar, maar we sturen iedereen sowieso met een kleine attentie naar huis. Lukt het quizen niet zo goed? Dan kan je nog steeds meedingen naar de zuipbeker.

Deelnemen kost €12 voor een team van 4 quizers. Schrijf je snel in vanaf 19/08 om 18u, want het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf je team in 


WorstenBBQ – ZO 10/09 en MA 11/09/’23

Ook dit jaar kan je genieten van onze traditionele worstenbarbecue. Je kan kiezen voor afhaal op zondag- en maandagmiddag of ter plaatse eten op maandagmiddag.

Voor €15 krijg je twee gegrilde Massemse BBQ-worsten geserveerd met Provençaalse saus, aardappel in de schil en een ruim assortiment koude groenten. Of kies voor de vegetarische braadworsten.

Voor afhaal en veggie is reserveren nodig. Om ter plaatste te eten is dit niet noodzakelijk, maar wel handig voor onze organisatie.

Maak je reservatie


Kermisconcerten – ZO 10/09/’23

Wat is een kermis zonder een concert van de fanfare van het dorp?! Daarom neemt KFO Volksopbeuring om 19u het podium in op het terras van haar Muzieklokaal. Om 20u30 is het de beurt aan Jo Roberts Big Band. Zij laten je hele lijf swingen! Beide orkesten verwelkomen je graag. Inkom is helemaal gratis!

Vanaf 17u kan je terecht in ons kermiscafé.

vrije toegang – reservatie niet nodig

%d bloggers liken dit: