Het Wereld Muziek Concours (WMC) wordt beschouwd als hét wereldkampioenschap van de blaasmuziek. Om de vier jaar verzamelen orkesten van over heel de wereld in het Nederlandse Kerkrade. We zijn super trots dat onze fanfare voor de zesde opeenvolgende keer is geselecteerd om deel te nemen.

Momenteel zijn we in volle voorbereiding. Er wordt hard gerepeteerd aan het plichtwerk ‘Concertino voor Fanfare’ van Rob Goorhuis en aan ons keuzewerk ‘De Heeren van Masmine’ dat we speciaal lieten schrijven door Jan van der Roost.

Op zaterdag 16 juli 2022 om 10u zullen onze muzikanten en dirigent het beste van zichzelf geven in de schitterende Rodahal. Zo hopen we de jury te overtuigen en de wereldtitel in 2nd division – fanfare mee te brengen naar Massemen-Wetteren.

Je kan live komen supporteren in Kerkrade zelf. Het programma en tickets vind je hier. Is Kerkrade net iets te ver voor jou? Dan kan je ook vanaf thuis meekijken via de (betalende) livestream.


Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, geven we op 2 juli om 20u een Try-Out Concert in OC De Coorenaar te Desselgem (op een half uurtje rijden van Massemen). Dit samen met KMV De Leizonen, dat ook onder de deskundige leiding van Diederik De Roeck staat. Zij treden aan in 1de divisie Fanfare tijdens WMC te Kerkrade (op 23 juli). Tickets bestel je via deze link

Categorieën: Wedstrijden

%d bloggers liken dit: