AFGELAST WEGENS DE CORONA-CRISIS.

Op 4 april neemt ons orkest deel aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen. Wil je meer weten hierover? Lees dan [dit artikel].

Hieronder vind je de volledige dagindeling van het kampioenschap en de planning die ons orkest daarvoor maakte. Onze fanfare legt een bus is van Massemen naar Drachten. Muzikanten en supporters kunnen hier kosteloos gebruik van maken. Wil jij meerijden met de bus? Dan kan je een plaatsje reserveren door te mailen naar bavo.depaepe@volksopbeuring.be (zolang de voorraad strekt). Eenmaal in Drachten zijn de supporters vrij om hun eigen programma te bepalen.

Kan je niet mee naar Nederland maar wil ons toch aan het werk horen? Kom dan op 29 maart naar de Vlamo evaluatieconcerten in CC De Stroming in Berlare.

Categorieën: Wedstrijden

%d bloggers liken dit: