Ken jij Alkuone? Deze kunstengroep is nochtans wereldberoemd! Met hun vendeliers, trommelaars, dansers en danseressen traden ze al op in 34 verschillende landen. Maar ook dichter bij huis komen hun 175 actieve leden in actie. Ter gelegenheid van hun 65e jubileum organiseren ze op 13 en 14 mei om 20u een groots totaalspektakel in Sportcomplex De Schotte, Kapellekensbaan 8 Aalst.

Bij een totaalspektakel hoort uiteraard livemuziek. Hiervoor kan Alkuone rekenen op zangeres Gisèle, rockgroep Pretty Fly en … KFO Volksopbeuring Massemen! Samen met onze dirigent stelde Alkuone een mooi repertoire samen waar nieuwe choreografieën op werden gecreëerd.

Je hoort het: “Alkuone in Concert” wordt een gevarieerd optreden met dans, vlaggenzwaaien, trommelaars en livemuziek, dat je niet wilt missen!

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.
Laat bij de online reservatie gerust weten dat je sympathisant bent van onze fanfare, door achter je naam ‘KFOVM’ te typen. Bv: “Jan Jansens KFOVM”.

Categorieën: andereConcerten

%d bloggers liken dit: