Tijdens dit concert willen we de schoonheid van fanfareklanken in de kijker zetten. Deze orkestvorm met koperblazers, saxofoons en percussie is verrassend veelzijdig.

Breed en lyrisch, ritmisch en vinnig.
Met emotie, met grandeur.
Zacht en teder, hard en hevig.
Met draagkracht, met passie.

Om deze klanken te etaleren brengen we herkenbare fanfarewerken, filmische muziek maar ook vernieuwende composities die de sound in een heel ander jasje steken.

Neem plaats in de theaterzetels van CC Nova en laat je meevoeren op de fanfareklanken van KFO Volksopbeuring en de Kopernootjes.

Praktisch
– zondag 21 april, 15u
– CC Nova, Molenstraat 2b, Wetteren
– VVK: €12 | <18j: €5 | ADK: €15

KFO Volksopbeuring Massemen

Het Koninklijk Fanfareorkest Volksopbeuring Massemen is uitgegroeid tot een van de betere fanfareorkesten in Vlaanderen. Het orkest o.l.v. dirigent Diederik De Roeck telt vandaag een 60-tal geschoolde muzikanten. Volksopbeuring organiseert zelf vele concerten en evenementen, en neemt deel aan wedstrijden en concerten in binnen- en buitenland.

De Kopernootjes

Deze jongste telgen in de KFOV-familie kunnen vanaf twee jaar instrumentenles terecht in deze samenspelgroep o.l.v. Astrid Tison. Met muziekstukjes op hun maat leren ze het plezier van in groep musiceren. Zo kunnen ze op hun eigen tempo doorgroeien tot wanneer ze klaar zijn om bij het grote orkest te komen.

%d bloggers liken dit: