Help! De taart staat in brand!

Driess de Draak kan de kaarsjes op zijn verjaardagstaart niet uitblazen. Hij blaast zijn kaarsjes aan. En je mag pas een wens doen als je kaarsjes uit zijn. Driess vraagt advies aan Karel de Kat, aan Greta de Gans, aan Blaaskaak de Kikker, die allemaal als de beste kunnen blazen. Maar niemand wil hem helpen.

Dan ontdekt Driess dat zijn eigen vriendinnetje, Bertha Bever, keigoed kan blazen. Via het spleetje tussen haar tanden fluit zij de kaarsjes op haar verjaardagtaart één na één uit. Misschien kan Bertha hem leren blazen?

bestel je tickets

Lees verder onder de afbeelding.

Dit muzikaal beeldverhaal voor jong en oud wordt gebracht door het Kon. Fanfareorkest Volksopbeuring Massemen i.s.m. de KUNSTacademie Wetteren. De afdeling Woord vertelt het verhaal, terwijl Driess en zijn vriendjes tot leven worden gebracht door de kunstwerkjes van de leerlingen van het Beeldatelier en de muzikanten van het fanfareorkest. | duur: ± 1 uur

Jonger dan 4 jaar? Zeker welkom, maar het verhaal is misschien wat minder makkelijk te volgen.
componist: Simon Van Hoecke - auteur: An Van Dessel

Ook op het programma

De Kopernootjes | duur: ± 15 min
Op deze familievoorstelling mag de jongste tak van onze muzikale familie niet ontbreken!
Kuifje en de Zonnetempel  | duur: ± 15 min
Deze musical van Dirk Brossé is gebaseerd op het dubbelalbum 'De 7 Kristallen Bollen' en 'De Zonnetempel' van Hergé. Volksopbeuring brengt het arrangement voor fanfare van Johan de Meij.

Praktisch

– vrijdag 17 november 2023,  20u
– zaterdag 18 november 2023,  15u
– zaterdag 18 november 2023,  20u
– CC Nova, Molenstraat 2b, Wetteren
– ≤12j: €5 | ≤16j: €10 | VVK: €15 | ADK: €18

bestel je tickets

KFO Volksopbeuring Massemen

Het Koninklijk Fanfareorkest Volksopbeuring Massemen is uitgegroeid tot een van de betere fanfareorkesten in Vlaanderen. Het orkest o.l.v. dirigent Diederik De Roeck telt vandaag een 60-tal geschoolde muzikanten. Volksopbeuring organiseert zelf vele concerten en evenementen, en neemt deel aan wedstrijden en concerten in binnen- en buitenland.

De Kopernootjes

Deze jongste telgen in de KFOV-familie kunnen vanaf twee jaar instrumentenles terecht in deze samenspelgroep o.l.v. Astrid Tison. Met muziekstukjes op hun maat leren ze het plezier van in groep musiceren. Zo kunnen ze op hun eigen tempo doorgroeien tot wanneer ze klaar zijn om bij het grote orkest te komen. Zij mogen tijdens deze familievoorstelling niet ontbreken!

Categorieën: Concerten

%d bloggers liken dit: