Op zaterdag 12 en zondag 13 november spelen KFO Volksopbeuring Massemen en de Kopernootjes het concert ‘On the Road’. We trekken er samen met het publiek op uit, en nemen jullie vanuit CC Nova mee op een muzikale reis rond de wereld.

Laat je meenemen op weg langs de Balkan naar het land van de rijzende zon, scheep in op een stoomboot naar Amerika, vlieg naar de noordpool om de Aurora Borealis te zien, laat je meevoeren door The Oriënt Express… Kortom, maak een echte muzikale Earth Walk!

Bestel hier je tickets

Praktisch
– zaterdag 12 november 2022 – 20u
– zondag 13 november 2022 – 15u
– CC Nova, Molenstraat 2b, Wetteren
– VVK €15 | ADK €18 | <12j €5 | <6j gratis

KFO Volksopbeuring Massemen
Het Koninklijk Fanfareorkest Volksopbeuring Massemen is uitgegroeid tot een van de betere fanfareorkesten in Vlaanderen. Het orkest o.l.v. dirigent Diederik De Roeck telt vandaag een 60-tal geschoolde muzikanten. Volksopbeuring organiseert zelf vele concerten en evenementen, en neemt deel aan wedstrijden en concerten in binnen- en buitenland.

De Kopernootjes
Deze jongste telgen in de KFO-familie kunnen vanaf twee jaar instrumentenles terecht in deze samenspelgroep. Met muziekstukjes op hun maat leren ze het plezier van in groep musiceren. Zo kunnen ze op hun eigen tempo doorgroeien tot wanneer ze klaar zijn om bij het grote orkest te komen. Ook zij gaan met jullie on the road!

%d bloggers liken dit: