U kan cultuur op een veilige manier beleven.
Daarom gelden tijdens  ‘T IS CONCERT, ‘T IS FEEST enkele coronamaatregelen.

  • Houd bij binnenkomst uw Covid Safe Ticket (CST) en identiteitsbewijs klaar. Aan de toegang van het gebouw zal dit gescand worden. Enkel kinderen jonger dan 12 jaar hebben dit niet nodig. (Meer info over het CST vindt u hier.)
  • In de zaal is het ventilatiesysteem geactiveerd om verse lucht binnen te voeren. Hierdoor is op sommige zitplaatsen een lichte tocht voelbaar. Als u hier gevoelig aan bent kan u hiertegen bv. een sjaal meebrengen.
  • Er is handgel aanwezig om uw handen te ontsmetten.
  • Door het CST is het mondmasker niet verplicht maar uiteraard wel welkom.

Heeft u nog vragen? Dan kan u contact met ons opnemen.
Heeft u nog geen tickets? Bestel ze dan hier.

Categorieën: Concerten

%d bloggers liken dit: