Hieronder lees je alle info over het kermis van het Kon. Fanfare Orkest Volksopbeuring uit Massemen. Alle activiteiten gaan door aan het Muzieklokaal, Dorpsplein 5A Massemen.

1ste Massemse kermisquiz – za 11/09/21

Verwacht je aan een algemene quiz met klassieke rondes, tafelrondes en enkele “specialekes”. Iedereen kan deelnemen, van jong tot oud, Massemenaar of niet.

Voor de top vijf hebben we mooie prijzen klaar, maar we sturen iedereen sowieso met een kleine attentie naar huis. Lukt het quizen niet zo goed? Dan kan je nog steeds meedingen naar de zuipbeker.

Deelnemen kost €10 voor een team van 4 quizers. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf je team in 


WorstenBBQ – ZO 12/09 en MA 13/09/21

Ook dit jaar kan je genieten van onze traditionele worstenbarbecue. Je kan kiezen voor afhaal op zondag- en maandagmiddag met reservatie, of ter plaatse eten op maandagmiddag zonder inschrijving (behalve voor veggie).

Voor €14 krijg je twee gegrilde Massemse BBQ-worsten geserveerd met Provençaalse saus, aardappelsalade en een ruim assortiment rauwe groenten. Of kies voor de vegetarische braadworsten.

Maak je reservatie


Kermisconcerten – ZO 12/09/21

Wat is een kermis zonder een concert van de fanfare van het dorp?! Daarom neemt KFO Volksopbeuring om 19u het podium in op het terras van haar Muzieklokaal. Samen met sopraan Leen Verstraete hebben we een feestelijk programma klaar. Om 20u30 is het de beurt aan Jo Roberts Big Band. Zij laten je hele lijf swingen! Beide orkesten verwelkomen je graag.

Vanaf 17u kan u terecht in ons kermiscafé.

vrije toegang – reservatie niet nodig

%d bloggers liken dit: