De vaccinatiegraad stijgt, de coronacijfers dalen. Stukje bij beetje wordt het veiliger om de  maatregelen te versoepelen, en komt onze vrijheid weer in zicht.

Wij snakken er naar om na meer dan 1,5 jaar terug een concert spelen. Ook jullie kijken ongetwijfeld uit om onder een zomers avondzonnetje, met een lekker drankje naar onze muziek te luisteren. Op 26 juni is het zo ver! Om 19.30u openen onze Kopernootjes het concert, waarna onze fanfare plaats neemt op het podium met een licht, zomers programma.

— lees verder onder de afbeelding —

Wegens coronamaatregelen is reserveren noodzakelijk en dient u uw mondmasker mee te brengen.

*RESERVATIES VOLZET* Wenst u toch te informeren of er een tafel is vrijgekomen? Mail naar info@volksopbeuring.be *

Tijdens het concert worden de geldende horeca-richtlijnen gevolgd. Dit wil zeggen dat u met maximaal 4 personen (of één groter huishouden) aan een tafel mag zitten. Daarom kan u reserveren per bubbel van 1, 2, 3 of 4 personen (of per groter huishouden).

Wenst u meer dan 1 tafel te reserveren? Vul [het formulier] dan meermaals in.

Onze fanfare neemt buiten plaats op een uitgebouwd podium aan ons Muzieklokaal, Dorpsplein 5A Massemen. U kan kiezen voor zitplaatsen op het terras of in het lokaal (met open vensters). Let op: het aantal plaatsen zijn beperkt!

Bij regenweer kan het concert niet doorgaan en verwittigen wij u per mail en sms.

Betalen (€5 p.p.) gebeurt aan de kassa. Gelieve gepast cashgeld of uw banking app mee te brengen.

%d bloggers liken dit: