Muziek & Magie

[ RESERVEER HIER UW TICKETS ]

Op zaterdag 9 en zondag 10 november presenteert KFO Volksopbeuring in cultuurcentrum Nova “Muziek & Magie”.  Samen met goochelaar, presentator, acteur en duivel-doet-al Kobe Van Herwegen brengen we een totaalspektakel waarin muziek & magie centraal staat. In een betoverend decor brengt het fanfareorkest thematische muziek waarbij Kobe als centrale gast voor de intermezzo’s zorgt met zijn magische trucs. Uiteraard zijn ook de Kopernootjes van de partij.
Een avond en middag voor jong en oud!

PRAKTISCHE INFO
zaterdag 9 november – 20u
zondag 10 november – 16u
CC Nova. Molenstraat 2b, Wetteren.
VVK: €14 | kind (<12j): €8 | ADK: €16

KOBE VAN HERWEGEN
Kobe werd bekend als Ketnetwrapper, acteur in theater, musicals en jeugdseries zoals Spring en Ghost Rockers. Maar zijn grote passie is vooral goochelen. Na goochelprogramma ‘AbraKodabra’ voor televisie en verschillende zaalshows werkt hij vandaag als freelancer. Tijdens Muziek & Magie laat Kobe verschillende straffe goochelacts zien. In interactie met orkest en publiek zorgt hij voor een wervelende voorstelling!

KFO Volksopbeuring Massemen
Het Koninklijk Fanfareorkest Volksopbeuring Massemen is uitgegroeid tot een van de betere fanfareorkesten in Vlaanderen. Het orkest o.l.v. dirigent Diederik De Roeck telt vandaag een 60-tal geschoolde muzikanten. Volksopbeuring organiseert zelf vele concerten en evenementen, en neemt deel aan wedstrijden en concertopdrachten in binnen- en buitenland.

[ RESERVEER HIER UW TICKETS ]