om tickets te reserveren [klik hier] 

Op 16 & 17 november organiseert ons fanfareorkest, samen met onze Kopernootjes, haar jaarlijkse themaconcerten. Dit jaar gaan we voor een APPart concert! Niet enkel de aankleding van het concert zal in het teken staan van smartphones & apps, ook tijdens het concert kan u de Wolfgang-app gebruiken. Terwijl de muzikanten van KFO spelen vertelt Wolfgang je – precies op dat moment – wat je hoort in de muziek. Met deze heel eenvoudige en gebruiksvriendelijke app begrijp en beleef je de muziek als nooit tevoren. We kozen dan ook enkele topwerken voor fanfare uit (van componisten Eric Swiggers, Kevin Houben, Philip Sparke, Johan De Meij). In het werk ‘I Shall Love but Thee’ (Jan Van der Roost) zal sopraan Sarah Peire de solo voor haar rekening nemen. Het “Art”-gedeelte uit onze titel vind je dus absoluut terug in onze muziek.

Mis deze unieke kans niet! KFO is het aller eerste en enige blaasorkest die deze app gebruikt in België! Meer info over Wolfgang lees je onderaan deze pagina.

Praktische info Concert

Wanneer? vrijdag 16 en zaterdag 17 november om 20u.
Waar? CC Nova, Molenstraat 2b Wetteren
Wie? De Kopernootjes & KFO Volksopbeuring Massemen
VVK €12 | <12j  €6 | ADK €14

om tickets te reserveren [klik hier] 
of bel naar 0478 84 51 43

Info Wolfgang-app

Geniet van de muziek, terwijl Wolfgang vertelt over wat je hoort. Af en toe een blik op je smartphone is voldoende, Wolfgang vertelt in bondige, goed getimede zinnen wat je hoort. Je hebt alle tijd om naar het orkest te kijken en van de muziek te genieten. De app is ontworpen en getest opdat het anderen niet afleidt. Wolfgang werkt met Wifi of mobiel netwerk (zoals 3G of 4G) en gebruikt nauwelijks data en batterij. Meer info vind je op www.wolfgangapp.nl.
Ook zonder smartphone geniet je nog steeds van een schitterend concert!

Zo ziet de app er uit tijdens een klassiek concert:


Hoe Wolfgang gebruiken?

U installeert de Wolfgang app best op voorhand op uw smartphone via de App Store of Google Play. Leest u dit via uw smartphone? Dan kan u meteen de Wolfgang‑App installeren via onderstaande knoppen:

Gebruik in de concertzaal:
1) Schakel het geluid van uw smartphone uit.
2) Schakel uw internetverbinding (Wifi of mobiele data) in.
3) Open de Wolfgang App en klik ons concert aan voor alle info. Op de avond zelf kan u vervolgens op “start” klikken.
4) De sessie is begonnen, u hoeft verder niets meer te doen.
5) Extra tip: sluit apps met frequente meldingen of zet je notificaties uit. Zo stoort Wolfgang niemand.

Categorieën: Concerten

%d bloggers liken dit: