We ZITTEN letterlijk in ’t nieuw!
Na tientallen jaren waren onze oude houten stoelen aan vervanging toe. De zoektocht naar nieuwe exemplaren was niet simpel want we hadden een hele waslijst aan vereisten klaar: comfortabele zithouding (tijdens het musiceren), lichtgewicht, stevig, stapelbaar, bruikbaar binnen en buiten, duurzaam én een mooie vormgeving. Na een jaar zoeken, selecteren en uittesten zijn onze nieuwe zitjes dan eindelijk gearriveerd. Nu kunnen we weer vele jaren verder.

Je kan ze steeds komen uittesten tijdens een repetitie of tijdens een van de aanstaande evenementen in ons Muzieklokaal.

Een speciale dankjewel gaat naar Cera. Mede dankzij hun financiële steun was deze aankoop mogelijk. Bedankt Cera om in ons orkest te investeren!

Categorieën: andere

%d bloggers liken dit: