Op 9 mei komen in heel Vlaanderen muzikanten op troostplekken bijeen voor de actie ‘Fermate’. Zo zal om 11u hetzelfde muziekstuk ‘Circles of Consolation’ weerklinken op meer dan 170 locaties in het land. Het is niet enkel een eerbetoon aan de coronaslachtoffers, maar ook een moment van muzikale verbondenheid tussen muzikanten en verenigingen die al maandenlang de pauzeknop moeten indrukken.
.
Ook de muzikanten van KFO Volksopbeuring willen hun steentje bijdragen. Om 11u zullen twee ensembles klaar staan. Eén op de begraafplaats Kapellekouter te Massemen en één op het Dorpsplein aan de kerk van Massemen.
.
U bent welkom voor dit kort, ingetogen moment. Mogen we u vragen om de geldende coronamaatregelen te volgen en een mondmasker te dragen.
.
Fermate is een initiatief van VLAMO t.g.v. de troostende tiendaagse ‘Heel Het Land’.
Ben jij muzikant en wil je ook deelnemen? Contacteer ons dan vrijblijvend.
.
Categorieën: andereConcerten